Nu är det sommar!

Det blir inte mer svensk sommar än midsommar ♡ det är då man vet att den är här på riktigt - vare sig vädret är på topp eller inte.
 
Min midsommarhelg har varit underbar! Vi har varit i mysiga Söderköping hemma hos min morbror. Vi åt den traditionella sill-lunchen med vackra nubbevisor till. Sedan gick vi ner till brun och tittade på dansen kring stången, åt världens godaste hemgjorda glass för att sedan gå tillbaka till huset och äta jordgubbar & grilla. Kvällen avslutades i deras källare med biljardspel och massa musik (Som alltid när det är min släkt)
  På lördagen firade vi min morbror som fyller år i veckan. Vi njöt av solen, låg och läste, fikade, spelade alias och kubb, åt god mat och ännu mera musik.
 
Det finns inget bättre än att bara få vara. Inte ha några "måsten", bara bli ompysslad och få äta god mat med människor som betyder allt. Min släkt/familj är mitt allt - aldrig utan dom! ♡
  Nu ska jag bara njuta av sommaren för som en känd sommarplåga säger; sommaren är kort det mesta regnar bort, men nu är den här så ta för dig solen skiner idag!
 
 

Summerburst

Vad är svenska sommaren och framför allt en festival utan regn? Känns som att det bara måste vara så...
 
Under fredagen & lördagen har jag fått pröva på hur det är att vara bakom allting - nämligen att jobba på Summerburst. Roligt med nya erfarenheter och att pröva på någonting helt annat.
  Och jag hade tur - jag fick jobba i vipen där man både hörde och såg bra och slapp all trängsel, lerig mark & bråk. 
 
Har blivit förvånad och så oerhört glad över mänskligheten. Vilka snälla människor det finns! Som säger värmande ord, kommer fram och kramar en & går och köper dricka för att dom tycker man stått upp för länge. Det ger mig verkligen hopp ♡ 
  
Dock är jag otroligt trött efter dessa dagar och 10-timmars pass är inte att rekommendera, men vilken upplevelse (trots det, åska och blixtar)
  Hoppas alla som var där hade ett par grymma dagar/kvällar!
 
 
 

September resa ♡

Vädret har gått ner sig & tar med sig humöret.. Men efter regn kommer solsken!
 
I september blir det i allafall mycket sol & bad (förhoppningsvis) då jag och världens bästa vän/kusin åker till Cypern. Älskar att ha en resa att se fram emot! Och vet att det kommer bli så himla roligt, bara vi två - massa skratt!
 
Bara hört gott om detta land så nu hoppas jag att det lever upp till alla förväntningar!