Princess Nails.

KAN INTE FATTA ATT DET VARIT 17 GRADER I NORRKÖPING IDAG!! Så himla underbart! 
 
Förra veckan fixade jag mina naglar. Prövade ett nytt ställe & det var super även om inget slår min Carro :) ville köra på lite neutralt, fräscht & vårigt. Gick därifrån med världens prinsess naglar... den glittriga rosa i solskenet är "to die for" ♡
 
 
 

Himmelsby

Fredag, solen skiner, våren är påväg - kan man bli annat än glad?!
 
I måndags & tisdags hade vi kompetensutvecklings dagar med jobbet. Himmelsby gårdsspa var platsen. Vi hade sjukamp med bland annat luftgevär, pilbågsskytte, vi bubblade både inne & ute, åt trerättersmiddag & skrattade en massa på kvällen. Självklart var det ganska mycket jobb också men så skönt med miljöombyte. Jag är så extremt dålig på att ta hand om mig själv när det kommer till sånt här; bara värva ner, ta det lungt och njuta.. 
 
 
 
 
 
 
 

Tattoo inspo ♡

Något jag ständigt letar inspiration till & följer sidor med är tatueringar. Det blir lite som ett gift - det är svårt att sluta.. även om jag är väldigt noga och tänker igenom ordentligt innan jag pryder min kropp med det.
  Det är så lätt att uttrycka sig genom tatueringar  - det kan betyda så mycket för en, precis som ett "viktigt" smycke! 
 
Och ni har suget satt igång igen på allvar.. jag har så mycket idéer om vad jag vill göra. Allt kommer antagligen inte bli något av och vissa funderar jag och plats.
  Det jag är mest sugen på nu är något liknande denna bild. Lite annorlunda, men som ett smycke som hänger där på benet. Tycker den är så fin ♡ och har faktiskt inte sett någon som har en sådan..
   K a n s k e  ,  k a n s k e  !