Crete

Snart varit hemma i en vecka - sjukt vad fort man kommer tillbaka till rutiner & vardag..
 
Just idag saknar jag att ligga på stranden såå mycket! När det är sådär perfekt varmt så man bara kan ligga och njuta i solen, känna värmen. Bra musik i lurarna eller läsa en bok.
 
Bara ta det lungt och känna att man inte har några måsten eller tider att passa. Och de största problemen man har är vad man ska ha på sig eller vilken mat man ska välja på resturangen.
  JAG ÄLSKAR SOMMAR ♡
 
 
 
 
 

Through back

För exakt ett år sedan befann jag mig i ett otroligt varmt Turiket med massor av släkt & vänner och bara NJÖT! Har tittat igenom massor av bilder och känner att det gör mig ledsen att det inte blir någon resa till Turkiet - Kemer detta år. Efter att ha åkt dit 1-2 gånger om året sedan 2009..
  Oroligheterna har faktiskt skrämt bort mig denna gång. Och det känns så otroligt tråkigt! Det är ett helt underbart land med god mat & då mycket trevliga människor samt så solsäkert! Extremt tråkigt när det finns vissa idioter som förstör så mycket för andra. Jag hoppas att det lugnar ner sig och att jag får åka till mitt älskade Turkiet i vår ♡
 
Så på fredag blir det att testa på Kreta. Jag LÄNGTAR till solstolen!
 
 

Höstmånad.

1 september - officiellt höst!
 
Men augusti har bjudit på soligt väder. Många kalas och uteserveringar precis så som det ska vara. Jag skulle kunna leva med sommar jämt!
 
 
Jag är inte redo för höst!