Christmastime ♡

Och så var julen över för denna gång.
Underbara, mysiga, familjekära, fina jul.
 
Så mycket känslor! Tacksamhet för min fina familj/släkt som alltid finns där, som man alltid skrattar som mest med, dom som aldrig dömer utan älskar en villkorslöst just för att blod är så mycket tjockare än vatten! Och alla har tyvärr inte den förmånen...
  Samtidigt som man också blir påmind och medveten om dom som inte är med längre. Min morfar, moster och farfar - era stolar kommer alltid stå tomma & ni kommer alltid fattas oss, aldrig bli glömda ♡ 
 
Men jag ÄLSKAR julen! 
Och man ska ta vara på sina nära & kära för man vet aldrig vilken dag deras stol kommer stå tom. Det är här och nu som räknas & de som inte kan finnas just här och nu ska man nog göra sig av med! 
  God fortsättning allihopa & hoppas 2017 blir ett år med mycket lycka, glädje & kärlek! ♡
 
 

Those december nights

Jag älskar december. Så mysig månad & för en rastlös som jag är det perfekt när det händer massor med saker! 
  Jag längtar efter julen, lediga dagar och att få umgås med de människor som betyder något!
 
Igår firade vi min pappa som fyller 55 imorgon. Av oss fick han en resa till Gdansk, så i april åker vi en lång weekend. Ska bli spännande att pröva på något helt annat än vad jag är van vid!
  Massor av sång & dans när det handlar om min släkt. Det mesta hellre än bra - så vad passade bättre än att avsluta på nattklubb?!
 
 

My soulmate ♡

You're still a part of everything i do
You're on my heart just like a tattoo 
Just like a tattoo,
i'll always have you! ♡ 
 
ibland glömmer man bort att uppskatta det man har. Ibland känns motgångarna lite för jobbiga eller kanske lite för många. Men det finns alltid ljus - det finns alltid något bra! 
  Jag är lyckligt lottad som har min kusin! Som jag bara kan titta på för att börja asgarva, som kan se på mig när jag är ledsen fast jag är envis & inte ska visa något. Som aldrig dömer. Som alltid finns där! Vi har suttit ihop sen vi knappt kunnat gå. Vi har gått igenom så mycket tillsammans och alla stora stunder i livet har du stått bredvid mig! 
  För allt som inga andra har förstått, för att jag skulle kunna göra vad som helst för dig & för att livet skulle vara så bra mycket tråkigare utan dig! Min soulmate - min bästa! Det finns ingen som är som du! ♡
 
 
När du skriker står jag där bredvid dig och skriker lika högt!
När du ramlar ligger jag redan där nere och tar emot dig!
När din eld brinner ut, slocknar mig låga!