25 april!

Fredag - soligt väder - löning! Kan nästan inte bli bättre?!
 
Jag har varit igång sedan 05.00 i morse så ögonlocken börjar bli tunga nu. Men än får dom inte vila då jag lovat mamma & pappa att agera chaufför inatt. Så bara att hålla sig sysselsatt!
 
Jag har fixat mina naglar idag - blev inspirerad av vädret och valde en riktigt vårig/somrig färg :)
 
 

springfeelings.

Idag har det verkligen känts som vår - en sån där dag man inte vill ska ta slut!
 
Har firat Pim som fyllt 3 år (vart tar tiden vägen egentligen?) Och även fått mysa med släktens nya tillskott, lilla Lini ♥ så otroligt liten och söt!
 
 
 
 
Sen blev vi upphämtade av pappsen för att åka till farmor & farfar där det blev grillpremiär för i år. Som jag älskar den här delen av året som börjar närma sig nu! 
  Min faster fick även sin 50:års present av oss idag, lite för tidigt men om en vecka sitter hon på ett plan till Turkiet. Hon började nästan gråta ♥
 
 
 
Släkten är bäst ♥

Curley.

Jag är som många andra och älskar långt lockigt hår, men det är ju inte alltid så lätt att få till de där lockarna..
  Men jag fick en helt underbar locktång från Remington i julklapp och eftersom många undrat tänkte jag lägga upp en bild här hur den ser ut.
 
Man snurrar bara håret runt, håller i 10 sekunder och
så vips har man världens korkskruv. Hur många lockar, stora/små, man vill ha bestämmer man bara själva genom hur tunn/tjock slinga man snurrar runt. 
  Den blir varm direkt och det går relativt snabbt att locka håret (jag har mycket & långt) lockarna sitter även i hela kvällen och några dar efter ;)