Midsommar - 15

Midsommar - kan det bli mer svensk sommar? Och kan det bli mer skrattretande än att det ALLTID är dåligt väder?
 
Min midsommarhelg kunde nog inte ha blivit bättre. (Vädret då) Den har varit lung, mysig & med massa skratt tillsammans med nära och kära. Regnet har vräkt ner i Söderköping men vi har trotsat - suttit ute, promenerat och läst deckare & spelat sällskapsspel. Så härligt att få sova hos morbror & hans fru allihopa och bara blivit ompysslade.
  Nu sitter man hemma själv med fotboll på tv och ska tillbaka till vardagen.. kan lova att man längtar till semestern nu!
 
 

New tattoo

Nu är den på plats :)
Igår var jag hos Ricky på Lucky7 för att utnyttja mitt presentkort. Kunde inte fått en bättre tatuerare och jag är SÅÅ nöjd! Typsnittet och det snea hjärtat blev jättebra. Skönt att han verkligen hade tagit sig tid innan jag ens kom dit & att han gjorde allt för att minsta lilla skulle bli perfekt :) 
 
En väldigt glad & nöjd tjej!
 
 

När det otänkbara händer

I fredags var en tung dag (eller hela veckan egentligen). Dagen då vi skulle ta en sista farväl av min farfar. Det är konstigt trots att människor är sjuka tror man inte att man ska hamna där.. 
  Men DU har det bättre där du är nu. Jag och alla andra vet det, även om vi är själviska och egentligen skulle vilja ha dig här. Så som du var när du mådde bra!
  Tack för alla skratt som du alltid bjöd på, vila i frid - vi ses i himlen igen ♡
 
 
 
 
 
När det otänkbara händer, 
som ingen människa kan förutse.
När ödet ger dig en hand
du aldrig velat se.
Kan någon se en mening
i något av det som sker?
Varför drabbades just du?
Varför just här och nu?
 
Och du har en lång mörk väg framför dig,
som du aldrig tänkt att gå.
Man får ta en dag i sänder
Vad ska man annars göra?
När det otänkbara händer..