When you cant sleep..

Sitter och tittar runt lite på olika sidor. Behöver köpa ett par nya träningsskor (inomhus). Nike har alltid varit den modellen som passar mina fötter bäst.. och nu har jag hittat denna modell som jag verkligen gillar. Frågan är bara i vilken färg? Dom är ju så fina i alla! Så ska man köra lite mer på en svart som passar till det mesta eller pigga upp med en färgklick?
 
 

Glitter !

Äntligen fredag & lönefredag :)
Har varit hos min fina vän och fått nya fräscha naglar. Känns så lyxigt att åka dit var tredje vecka och bli fin. Händer gör så mycket tycker jag då de syns hela tiden.
 
Sedan blev det lite shopping av födelsedags presenter - många som fyller år nu.. har även köpt nya blommor och ett påskris så nu ska det bli vårfint här hemma :)
 
 

Weekend!

Lördagsmorgon & solen skiner in genom fönstret - underbart om man låter bli att titta ut och se det lilla lagret snö som kommit under natten. 
 
Ska snart få en portion energi & glädje i form av fuego. Lördagsträning när den är som bäst :)
 
Trots bakslaget har jag ändå vårkänslor. Det bara kliar i fingrarna när jag ser allt fint som börjar komma in i affärerna och närbutikerna. Älskar vårmodet med alla färger & mönster! Vill bara shoppa massor NU! Dock har jag massor av kommande födelsedagar så det blir att prioritera..
  De här sakerna skulle gärna få flytta in i min garderob!