Springfeelings.

Haft en väldigt lugn helg & nu skiner solen. Bara att suga åt sig energin & hoppas på att våren kommer nu!
 
Imorgon är det lön och har sett två underbara saker från lindex som jag ska unna mig. Annars blir det inte så mycket shopping då jag inväntar mina resor :)
Men dessa två godbitar kan jag inte stå emot & de kostar bara 199 kr st. Perfekta till våren. Lindex har verkligen steppat upp, kul!
 

VIP!

Idag var det vip-öppning för Bikboks nya butik. Fick en inbjudan av min älskade kusin, så kl 17.00 slogs portarna upp. Grymt mycket folk, så lite panikartat att springa omkring där inne.
  Fick i allafall 30% på denna fina t-shirt och en goodiebag, samt god mat med Emme efteråt så jag är mer än nöjd :) Kul när det händer något i staden!
 

Säljes.

Mina garderober är precis överfulla med kläder, jackor & skor. Funderar på att rensa ut och kanske sälja lite, en del saker är inte använda & en del bara ett fåtal gånger. Vi får se...
 
Tänkte i allafall börja med denna pälsjacka (fuskpäls), som jag bara använt en gång. Tycker den är alldeles för fin för att inte användas men det blir bara inte så. Har alldeles för mycket jackor.
  Så om någon är intresserad, hojta till! Storlek: small