Quizat!

Jag älskar musikquiz och tycker det är jätte roligt att
Norrköpings uteställen anordnar dessa.
 
Igår antog vi utmaningen på Harrys för andra gången. Då dessa quiz brukar vara ganska svåra var vi mäkta imponerade över oss själva då vi i halvtid var med i topp 5 (de skriver inte ut vilken plats man ligger på)
Och när quizet var över hamnade vi på en tredje plats av 30 lag, en poäng efter tvåan och bara 2,5 poäng efter ettan. Helt oväntat kasserade vi in ett presentkort - tackarrr!
 
Nästa torsdag blir det dock inget då en annan spännande sak väntar...
 
 

Busfabriken.

Sitter och tittar på Avslutningen av OS..
Synd att det inte blev ett Guld tidigare för Tre Kronor men vilket OS Sverige har gjort! Bara att bocka & buga för våra svenska hjältar.
Lite tråkigt att det är över dock..
 
Igår var jag för första gången på Busfabriken med min kusin och hennes må busfrön - min prinsessa Minoo & lilla guldklimpen Kevin. Fullt ös från att vi kom till hemfärden bar av.
Vilket träningspass det var som vuxen att klättra upp & ner bland trånga små hål men barnen var överlyckliga ♥ Höjdpunkten var när Minoo fick två små guldpengar av mig att spela "klon" för och lyckades vinna ett gosedjur helt själv - vad stolt hon var!
 
 
 
 
 

Hard work work

Sitter här ganska mör i kroppen men det är skönt för det har varit en jättebra träningsvecka :)
Jag har tagit mig dit direkt efter jobbet och varvat styrka med kondition och det känns så himla bra!
Efter jul och nyår har jag verkligen kommit igång, men man har ju lite dåligt tålamod då man vill ha synligt resultat direkt men det kommer väl.. Bara att kämpa på! Jag känner faktiskt hur mycket starkare jag har blivit på denna 1,5 månad. Är bara att hålla tummarna för att förkylningar och sjukdom håller sig borta så man kan fortsätta köra. Är pepp som bara den!
 
Min största motivation är att ha nya och fräscha träningskläder - det blir så mycket roligare då :) De svarta tightens från Gina tricot är helt underbara!