Vita nike ♡

Åhh jag älskar mina nya vita nikisar! De är såå snygga & så extremt sköna! Går omkring barfota i dem och de är som att ha på sig en skön toffel.
  Längtar verkligen tills man kan ha dessa ute med slitna ljusa jeans & en snygg topp och solglasögon ♡ först ska bara allt damm & grus försvinna från gatorna... men snart så!
 
Nu ska det bytas om för en afterwork på pinchos, mums! 
 
 

Its all about that Base...

Jag alltid tyckt det varit svårt med smink på vintern. Man är blek och torr i hyn, jag har aldrig varit nåt fan av foundation & det känns som inget sitter som det ska.
Har även prövat drösvis med olika puder; dyra, billiga märken, kända & okända - med andra ord en hel del pengar..
  MEN! Nu har jag prövat ett nytt märke som heter freedom makeup efter att ha blivit tipsad på em blogg. Och det är SUPER verkligen & superpris! Eftersom de är tre färger kan man lägga nyanser eller bara lätt blanda till en färg som passar din hudnyans. Dessutom sitter det! Och ännu bättre med fixering sprayen över. Så är ni som jag är detta verkligen värt att testa.
 
Jag beställde mitt från smink.net & en extra guldstjärna till dem då mitt puder först var lite trasigt efter transporten. Ett mejl bara & två dar senare hade jag fått ett nytt i brevlådan utan att betala en krona ☆
 
 

Skärtorsdagen!

ÄNTLIGEN!! Dags för lite ledighet - det kommer så lägligt & välbehövligt. Är det bara jag som tyckt att denna vinter känns oändligt lång trots att det inte varit speciellt mycket snö.. Men snart är det april och då är vintermånaderna officiellt över!
 
Påsken ska i allafall innehålla mycket mys med familj och vänner! (& självklart var jag tvungen att ha ett litet påskris) ♡