Mellan dagar..

Nu sitter man hemma i sin lägenhet igen efter att ha "flyttat" hem under juldagarna. Är så mysigt att vara hemma hos mamma och pappa då - känns så mycket mer som jul där. Allt pynt som man kommer ihåg från när man var liten, granen som luktar & alla traditioner som man skapat sig. Jag är ju en julmänniska ända ut i fingerspetsen - älskar julen! Är nästan lite ledsen över att den är förbi.. 
 
Dock har den här julen undertecknats av sjukdom. Värk i öronen, feber och yrsel. Fruktansvärt jobbigt men idag har jag äntligen fått en jourtid hos farbror doktorn. Lite penicillin så kanske man kan starta 2015 frisk.
 
Jag har i alla fått jätte fina julklappar - blir nästan rörd! Och den bästa kanske var att min lillebror ringde från nya Zeeland för att prata med sin syster ♡
  Hoppas ni alla haft en mysig jul och kommer få en fantastisk nyårsafton. Jag ska vara kvar i min lilla "julbubbla" lite till med tända ljus & mysiga julfilmer! 
 
 
 

Dan före dopparedagen

Uppesittarkväll.
Paketinslagning. 
Imorgon är den här - julafton, årets mysigaste dag enligt mig! Tyvärr lyser snön med sin frånvaro liksom min lillebror.. men han har sitt äventyr på andra sidan jorden och här blir det jul vare sig det finns snö eller inte!
 
Nu råder lugn & hulefrid,
snart nog tar något annat vid
men här får morgondagens skuggor inte ruva!
 
 

4:de advent

Helgen har varit fullspäckad med min underbara släkt. Först 70:års fest för min farmor igår och så adventfika med julklappslek idag hos min morbror.
  Jag har verkligen världens bästa släkt och är så tacksam för att ha dessa människor runt omkring mig! 
 
Nu ska dopparedagen inväntas - jag älskar verkligen julen! ♡