I väntan på semester!

Fastnade framför tvn och sex & city 2. Sett den flera, flera gånger men det spelar ingen roll - den är underbar! Karaktärerna, kläderna, miljöerna, ja allt...
 
Imorgon går planet till Turkiet :) lite resfeber (som alltid) men det ska bli skönt att bara få koppla av och verkligen bara sola & bada. Blivit alldeles för lite av det den här sommaren. Åker med min bästa vän och kommer ha fullt med släkt där nere så kan ju inte bli bättre!
  Nu ska det sista packas & filmen tittas färdigt på. Nästa gång vi hörs är på varmare breddgrader! 
 
 
Skor måste givetvis med!
 
 
 

Birthday girl.

I fredags blev jag ytterligare ett år äldre men som tur var firades jag inte förrän på lördagen då jag inte var i toppform på min födelsedag. 
  Vi slog i allafall ihop mitt firande med årets första kräftskiva (den andra är på fredag) och det blev så lyckat. Min underbara fina släkt ♡ fick så mycket fint! Mycket av det packas ner till Turkiet - vi åker på söndag! Så härligt, sol & bad, god mat och världens bästa sällskap! Four more days at work...
 
 
 

Keep shining.

Sjuk tjej som växlar mellan sängen/soffan. Känns skit när sommaren och solen kommit.. hoppas den håller i sig och att jag mår bra till på lördag då det nalkas kräftskiva & födelsedagsfirande.
 
Tills dess är det filmtittande & surfing på nätet som gäller. Hittade dessa fina saker på hm home - tycker de har massa fint till bra priser. Är sugen på att matcha guld & vitt till höstens ljusmys. Dags att lägga undan silvret ett tag..