Stuck!

När låtar fastnar på huvudet ♡
 
"jag tippar på dig, på allt som du gav mig
hur säger man nej, jag vill ju ha dig 
För du är amazing, amazing 
allt känns helt amazing.
Vad gör vi nu?
Hatar november när ruset tar slut
då går jag sönder
Du är amazing, amazing
allt känns helt amazing"
 
Så mycket bättre - tänker varje år att i år kan det ju inte bli lika bra som förra året. Och varje år så blir det de! Vad skulle man göra utan musik?
 
 

Crown

För ett par veckor sedan var jag på House of pain och gjorde min fjärde tatuering. En liten krona. 
  Tatueringar är ju lite som permanent smycke. Alla har inte samma smak, men för dig kan det betyda otroligt mycket. Jag har en tanke bakom alla mina tatueringar - jag har funderat mycket innan jag väl bestämt mig. 
 
Min krona betyder något för mig & det jag har varit med om. En slags påminnelse att aldrig låta någon/något trycka ner mig så mycket igen. Så vad andra tycker spelar absolut ingen roll! Man kan aldrig se utanpå vad en människa har varit med om inuti! 
 
 
Dont judge the book by its cover! ♡

90-tals show.

Lite halvkrasslig & uttråkad satt jag i soffan när min bror ringde och frågade om jag ville följa med på 90:tals show på Kopparhammaren. Lite chockad men otroligt glad så var det bara att hoppa i kläder & "sätta på ansiktet" ;) 
 
Sååå duktiga sångare/sångerskor & dansare. Och 90-tals musik. Vilken nostalgi & underbar känsla när man känner igen varenda låt och alla minnen som kommer upp när man hör dessa låtar! Backstreet Boys, Britney Spears, SPICE GIRLS, auqa, dr Bombay, venga Boys för att nämna några - det görs inte sån musik idag ;) 
 
Spontant är bäst ibland!