Personal fest

I fredags hade vi äntligen våran personalfest - en överrasknings fest för två som slutat & två som fyllt år. Så mycket planering & fixande men så värt det när det blev så lyckat :) tänk vad roligt det skulle vara att jobba som festfixare! 
Vi hade även en komiker och en trubadur under kvällen & dessa var över all förväntan. Framför allt skojade de med dom som vi firade. Kvällen kunde inte ha blivit bättre! Nu får man se till att planera in andra roliga saker att se fram emot.. på onsdag blir det i allafall musikquiz i Linköping.
 
Hoppas ni haft en bra helg! Nu är det dags att ladda om för en ny vecka!
 
 
 

Sneakers

Igår kom snön på besök igen.. trots att man vet att den fortfarande kan dyka upp när som helst blir man lika besviken när det bara för några dagar sen fanns hopp om vår..
 
Och nu längtar jag efter ljusa jeans, skinnjackor, sol brillor & sneakers. VITA! SÅ nu är bara frågan vilka? Varje gång jag tror jag bestämt mig tvivlar jag.. kan man ta alla?! ;)
 
 
 

Lillebror 25 pinnar.

SOLEN SKINER! Får man säga att det nästan känns som vår?
 
Igår var det 25:års fest för min lillebror. 25 år?? Vart tar tiden vägen egentligen? 
  God mat, bus med barn, mello & hela tjocka släkten - det är en lördag i min smak det! Tyvärr går ju alltid tiden för fort och det känns alltid som man inte hinner prata med alla ♡ 
  Nu är han i alla fall firad med dunder & brak! All kärlek och välgång till världens bästa, han leve!
 
Nu ska något gott inhandlas och så blir det nya beck filmen i soffan!