kappahl.

 
Fyndat på kappahl idag. 
Inte ofta dom jag handlar där men ibland har dom några godbitar. Hela tre stycken denna gång. 
Skjortklänningen har jag spanat på men tyckt varit lite dyr. Kan ni förstå min lycka då när den idag fanns med på rean & att det var HALVA REAPRISET! Så alla dessa plagg gick på 300 kr, vilket var mindre än klänningen kostade innan. ☆

Semestervecka 2

Måndag igen. Men vad gör väl det när man är ledig?
Dock fortfarande ingen sol - vad är detta? Inte lätt att veta man ska göra när sommaren är såhär...
 
Denna helg spenderades på Trosa havsbad camping i en liten stuga. Väldigt vacker och rogivande miljö MEN vädret var väl det sämsta någonsin?! Regnet vräkte ner & det blåste storm. Där satt vi i vår ministuga - spelade fia & yatzi, åt kräftor, "löste" korsord och tittade på Sune I Grekland. Tur att man hade bra sällskap i allafall :)
 
 
Imorgon blir det nya klor!

Lågtryck.

Snart är en hel semestervecka förbi. Vart är värmen? Vart är solen? Istället har det vräkt ner och varit ganska kallt för att vara sommar.
  Visst det är jätteskönt att vara ledig men jag vill sola & bada som man ska göra på sommaren. Ett dopp har det blivit i en sjö i år - ETT?! :/
 
Idag tittade i allafall solen fram trots att det blåste halv storm. Då är det bara att passa på att vara barbent och åka till lilla Söderköping för att äta glass (sommarens första med)