Nails.

 
Mina fina naglar jag gjorde för ca en vecka sen. Kan inte förstå att nästa gång jag gör nya naglar så är det inför bröllopet. Det kommer verkligen bli magiskt! 
 
Hoppas ni har en fin helg ♡

Bergspetz hippa

I lördags var det dags för (min första) Carros möhippa. Vi skrämde haft ihjäl våran brud när ett tjugotal tjejer stormade upp från garaget kl nio på morgonen. Efter intag av frukost styrdes kosan mot adore och "påldans" - som bruden uttröck. Och poledancen var verkligen så himla rolig! Jag skulle verkligen vilja pröva det lite mer. Så imponerad av vår grym duktiga instruktör som tog uttrycket kroppskontroll & styrka till en helt annan nivå. Vi får se om det blir en liten kurs i framtiden.. jag har nog aldrig haft så ont i kroppen men är grymt  glad över att sätta koreografin :)
  Efter blev det lunch på Lingonfabriken och sedan vidare till Factory fitness där vi hade hyrt relaxan. Bubbel med bubbel :) och så lite jordgubbar på det! Bruden blev extra bortskämd med egen makeupartist och fina lockar i håret. Vidare sedan till Enoteket där vi hyrt eget rum med en grym buffé. Bruden fick öppna små presenter med en minnes sak där hon skulle gissa vem ifrån den var - och hade ALLA RÄTT! Efter deserten dansade två "brandmän" in och kvällen var fulländad!
 
En sån himla lyckad dag/kväll med en brud som inte anade någonting ♡ nu ser jag såå mycket fram emot detta sagobröllop! 
 
 
 

More shoes

Igår berättade mammi att hon hade en överraskning åt mig och idag fick jag ett par mocka espandrillos som jag spanat på i ellos katalog. Så himla gulligt ♡ hon tyckte jag var värd dom ♡ tänk vad lite fina ord & en present utan anledning kan göra! Är så himla tacksam för min fina familj/släkt. Borde säga det betydligt oftare ♡