Bye winter, hello springtime!

Klockan 08.00 imorgon går flyget från Sverige till vårigare temperaturer.
Fira mammas 50:onde födelsedag!
 
Och jag ska försöka koppla av ordentligt, vila & det ta det lungt med mina 200 tabletter som jag fått utskrivet av doktorn. Hoppas på att komma hem som en ny människa!
 

Will you marry me?

Återigen har det blivit läkarbesök + massa prover. Denna gång fick jag en helt underbar läkare som tog mig på allvar och verkligen titta igenom mig. Idag har jag även varit på sjukhuset och röngat revben + lungor. Hoppas denna mardröm är över snart..
 
En glad överraskning var att det damp ner en bröllopsinbjudan i brevlådan idag :) Älskar bröllop! Kan inte förstå att jag inte hade varit på ett enda när jag skulle fylla 23 & nu (snart två år senare) blir detta mitt fjärde :)
  Försöka hitta en klänning nu bara... Hjälp någon?
 

Oz.

Skitdag=ont, tungt att andas! Uppgiven-orkar inte...
 
Igår var jag på biopremiären av Oz. Andra gången (bara) som jag ser 3D på bio. Och det här var en riktig 3D film! Blev nästan åksjuk/yrslig vid vissa tillfällen :P Men SÅ SNYGGT gjort! Verkligen sevärd på bio, för jag tror inte alls att det är samma känsla hemma.
 
Den var bra också, fick sig några skratt - men jag är inte säker på att det var meningen alla gånger?! Den var inte alls som jag hade tänkt mig.. Men som sagt: se den!