weddingtime.

I fredags fick jag denna fina inbjudan!
Inbjudan till min väns bröllop som är i maj. Det kommer vara som en saga! Jag har sett hennes klänning och den är gudomligt vacker, sedan att bröllopsfesten är på löfstad slott gör det ju inte mindre sagolikt.. hon kommer se ut som en prinsessa & jag längtar något enormt.
  Nu gäller det bara att hitta en klänning till mig... långklänning ska det vara. Tips mottages gärna :)
 
 

Sankta lucia

Imorgon är det lucia men vi smygstartade på jobbet igår. Vi hade ett litet luciatåg för alla. 
Jag var lucia för första gången sedan jag gick i trean. När jag gick i musikklass ville jag aldrig vara lucia & till o med när jag gick på gymnasiet och blev framröstad sa jag ifrån vilket gjorde min musiklärare väldigt arg. Jag tyckte alltid att tärnor var väldigt vackra och var lite rädd för att få hela håret fullt av stearin.
 
Men nu så ;) 
Vi fick stående ovationer av barnen och på torsdag är det deras tur att agera lucior när vi har ljusfest. 
 
 
Mys ordentligt imorgon nu,
Glad lucia!

Jersey boys.

I söndags var jag, mamma, en jobbarkompis & hennes dotter i Stockholm för att se musikalen jersey boys och strosa runt lite på stan.
  Jag verkligen ÄLSKAR musikaler & denna var verkligen inget undantag! Så himla duktiga och extra roligt att tre av fyra huvudroller är från Norrköping. Tyvärr blev det ingen shopping för min del men det gjorde inget när musikalen var så bra!
 
Nu är jag sugen på att boka biljetter till phantom of the opera som har premiär nästa höst med Peter Jöback. Älskar verkligen den filmen och tror musikalen är grym. Dock var den väldigt, väldigt dyr...
 
Stockholm var julpyntat! 
 
De grymma killarna i Jersey boys. David Lindgren, Bruno mitsoganis, Peter Johansson & Robert Rydberg