Justin Bieber, Globen, 23/4-13

Sådär ja.. Nu var även konserten förbi.. Dröjt med recensionen pågrund av mitt internet som segar.
 
DET VAR GRYMT!
Så mycket bättre än jag har förväntat mig. Vilken show - en fröjd för öga att se.
Väldigt duktiga musiker & dansare bakom sig & vilken talang han är. Under showen hann han med att både spela gitarr, piano & ett trumsolo. Och så kan han dansa & sjunga, vad orättvist att en del får allt..
 
Jag blev även lite chockad av hysterin!! Dom skrek & grät timmar innan konserten och även efteråt. Tjejer svimmade och bars ut..
 
Såhär i efterhand är jag fortfarande som i en liten Justin Bieber bubbla. Sångerna går på repeat inne i huvudet och jag känner mig lite som småtjejerna - småförälskad! Hoppas de i Finland får en underbar show ikväll!
  Och jag hoppas att detta underbarn klarar av all press han har från media & småtjejer och håller länge till, det är han värd!
 
 
 
 
Ska fixa lite så ni får se Videoklippen jag filmat..

Showtime.

Idag anlände Justin Bieber till Stockholm och imorgon ska vi inta plats för att se hans show
Kan inte påstå att jag ingår i Bieber-hysterin men det ska bli GRYMT KUL! Aldrig sett en konsert med en världs-artist så bara det är häftigt.
 
Men läste på AFTONBLADET om hysterin i Stockholm idag. Flickor som förts till sjukhus och stått och köat en igår för att få se honom. Att stjärnan anlänt i "rånarluva" för att inte bli igenkänd.
  Det är ju SJUKT! Pinsamt nästan, jag tycker synd om killen. Han kan ju inte göra någonting, vad är det för liv egentligen? Undra om han hade förväntat sig detta som liten förväntansfull 13:åring...?
 
Aja det ska bli kul att se showen imorgon i allafall & jag hoppas att jag kommer höra något?! ;)
 
 
 
Jag måste ju dock hålla med småtjejerna lite.. VILKA kindben!!

Längesen.

Jag är inne i en dålig bloggperiod, hoppas ni kan ha lite överseende med det.
Internet har krånglat med så testar att blogga via mobilen..
 
Underbart med denna sol, hoppas att våren är här på riktigt nu med många soltimmar och plusgrader. 
  Har lite att se fram emot i veckan: Justin Bieber på tisdag - ska bli riktigt kul. Ledig dag på onsdag och så ullared på söndag.
 
Sen är det ju bara en månad kvar till Turkiet... :)