Midsommar/födelsedagsfirande.

Så var det dags för så mycket svensk sommar som det kan bli - midsommar! Och för en gångs skull visade vädret sig från sin absolut bästa sida! Det blir inte bättre än så!
 
Tillsammans med släkten i ett stort hus i mysiga Söderköping med pool. Vi har firat födelsedag, ätit den traditionella sill-lunchen, ätit jordgubbstårta, promenerat i söderköping, spelat kubb, badat, grillat - allt som man ska! 
  Vi var även kvar hela helgen och jag har verkligen njutit av att bli bortskämd med god mat & bara slappat - livskvalitet! Nu längtar man ännu mer efter semestern och fler dagar som de här!
 
Hoppas ni hade det lika bra!
 
 

those summernights.

Dagarna/veckorna/månaderna går så fort nu.. och det är ju NU som man måste stanna upp och njuta. Det är nu som kvällarna är ljusa, nu som vädret är varnare & nu som man har semestern framför sig. Det är dagarna nu som man ska leva på när hösten kommer med mörker och regn! 
 
En dag/kväll jag kommer leva på länge & minnas är den 21 maj när min fina vän Carro sa JA till sin Timmy! Vilket otroligt fantastiskt vackert bröllop ♡ kyrkan, löfstad slott, middagen, festen, brudparet - ALLT! Det är synd bara att det ska gå så fort. Jag vill bara ta på mig min fina klänning och återuppleva dagen. Och stort tack till Ewe med som fixade mitt hår. Jag kände mig också lite som en prinsessa,  även om bruden självklart överglänste alla! All lycka i framtiden ♡
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Imorgon skrivs en ny historia, då jag & tre goa tjejer åker till Grekland! Ha en fin helg alla ♡